Skärgårdsbåten ”Hedda” Modell Minor 29 Pilot

Vid sidan av fantastiska segelbåtar, så har vi också en snabbgående hyttbåt för transporter, båttaxi, charter, fiske, dykning, sightseeing och sjöassistans.

Den används också flitigt som följebåt vid våra regattor för logistik/säkerhet, fotografering och som start- och domarbåt. Med motorbåten ”Hedda” förlänger vi både för- och eftersäsongen och får ett bredare utbud för våra kunder av härliga skärgårdsupplevelser under årets alla dagar.

Längd 8,70 m Bredd 3,00 m
Motorer 2 st Volvo Penta TAMD-31 Effekt 150 hk x 2
Marschfart 18 knop Maxfart 27 knop

Utrustning

Radar, flera GPS-plottrar, djup- & fartgivare, AIS, VHF-radio, FM radio/USB stereo, kylskåp, toalett, spis, diskho och handfat, varm-/kallvatten, gångvärme och luftvärme i hytterna för alla årstider, fjärrstrålkastare, badstege, sänglinnen, handdukar och dryck/tilltugg efter önskemål.

Passagerare

12 sittplatser totalt
8 sittplatser inne året om
4 kojplatser vid övernattning ombord

Säkerhet

Flytvästar, frälsarkransar, kastlina, nödraketer, livflotte, handburen VHF och övrig utrustning enligt Sjöfartsverkets normer.

Våra gäster kan nu också snabbt förflytta sig i skärgården. Eller bara i lugn marschfart njuta av värmen ombord med den vidunderligt vackra skärgården utanför fönstren. Kanske på väg till årets julbord eller till en uppvärmd bastuflotte i höstskymningen? En kundlunch på Fjäderholmarna? En båttur till Möja, med höstpromenad och lunch på Wikströms fisk? Ring oss för mängder av uppslag. Vi kan skärgården och vill inget hellre än att visa hur levande och fantastisk den är. Året om!

Skärgården vintertid är fantastiskt vacker. Lugnet i skymningen, på väg mot årets julbord med god mat, sprakande brasa, inlagd strömming och Vånölax på Sandhamns värdshus.

Sociala Området

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!

Sign up for our newsletter!

Väderprognos

klart.se