Skärgårdsbåten ”Hedda” Modell Arronet 23 5 CC

Vid sidan av fantastiska segelbåtar, så har vi också en snabbgående hyttbåt för transporter, båttaxi, charter, fiske, dykning, sightseeing och sjöassistans.

Den används också flitigt som följebåt vid våra regattor för logistik/säkerhet, fotografering och som start- och domarbåt. Med motorbåten ”Hedda” förlänger vi både för- och eftersäsongen och får ett bredare utbud för våra kunder av härliga skärgårdsupplevelser under årets alla dagar.

Motorbåt Stockholm
Längd 7,27 m Bredd 2,40 m
Motor Suzuki 4-taktare Effekt 200 hk
Marschfart 27-29 knop Maxfart 40 knop

Utrustning

HD-Radar, DGPS-plotter, djup- & fartgivare, VHF-radio, FM radio/USB stereo,  luftvärme i hytten för alla årstider, fjärrstrålkastare, badstege. Båten är en s.k. mitthyttsbåt med fri passage runt om hytten, som dessutom är gummiupphängd och separerad från övriga båten. På så sätt uppnås en extremt tystgående motorgång. Väl ombord kommer ni att slås av tystnaden, som är att jämställa med att färdas i en modern bil idag.

Passagerare

8 sittplatser totalt
5 sittplatser inne året om

Säkerhet

Flytvästar, frälsarkransar, kastlina, nödraketer, livflotte, handburen VHF och övrig utrustning enligt Sjöfartsverkets normer.

Våra gäster kan nu också snabbt förflytta sig i skärgården. Eller bara i lugn marschfart njuta av värmen ombord med den vidunderligt vackra skärgården utanför fönstren. Kanske på väg till årets julbord eller till en uppvärmd bastuflotte i höstskymningen? En kundlunch på Fjäderholmarna? En båttur till Möja, med höstpromenad och lunch på Wikströms fisk? Ring oss för mängder av uppslag. Vi kan skärgården och vill inget hellre än att visa hur levande och fantastisk den är. Året om!

Skärgården vintertid är fantastiskt vacker. Lugnet i skymningen, på väg mot årets julbord med god mat, sprakande brasa, inlagd strömming och Vånölax på Sandhamns värdshus.

Sociala Området

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!

[recaptcha class:captcha]


Sign up for our newsletter!

[recaptcha class:captcha]

Väderprognos

klart.se