Segla i Stockholm

Ett seglingsevenemang engagerar och berör alla sinnen.

Hos Sailing Events hyr du segelbåtar för både stora- och mindre grupper. Företagssegling eller privat. Med Sveriges modernaste charterflotta finns otaliga möjligheter till både kappsegling, konferens, matchrace, kickoff, utbildning eller stillsam skärgårdssegling till någon konferensanläggning eller gemytlig krog i arkipelagen. Med skeppare, skärgårdsguide och/eller instruktör ombord. Inga tidigare seglingserfarenheter erfordras. Och ombord finns alla bekvämligheter du kan önska dig.

Stockholms skärgård med sina 22.000 öar, kobbar och skär är ett paradis på jorden. Att få uppleva detta på allra bästa sätt, i kombination med härlig segling, trevligt umgänge och nya kunskaper är alltid vårt mål med deltagarna ombord.

En uppskattad upplevelse

Under snart 20 år i branschen har vi genomfört mer än 800 lyckade seglingevenemang. Segling i Stockholm är verkligen är en uppskattad aktivitet. Där ingen av deltagarna behöver ha seglat tidigare. Där alla engageras på ett enkelt, lärorikt och roligt sätt av våra duktiga pedagoger och coacher. Flera av våra kunder uttrycker också att segla tillsammans i Stockholm är ett utmärkt sätt att lära känna sina kunder eller kollegor och komma närmare varandra som ett team. Referenserna växer med tiden och du kan ta del av några av dem på vår hemsida.

Kontakta oss när du vill segla i Stockholm

Vill du veta mer om de aktiviteter vi erbjuder? Kontakta oss gärna via telefon eller e-post. Vi ser fram emot, att med lång erfarenhet av segling och evenemang guida er fram till en aktivitet som passar just er. En minnesvärd och härlig aktivitet där ni får segla i Stockholm och uppleva den fantastiska och unika skärgården. I kombination med god mat och dryck, fantastiska båtar och underbart segling.

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se