Teambuilding aktivitet Stockholm

Letar ni efter teambuilding aktivitet Stockholm? Sailing Events anordnar evenemang i Stockholms skärgård och erbjuder en mängd olika alternativ för er som vill stärka gemenskapen och ta hand om relationerna med kunder och arbetskamrater med annorlunda teambuilding aktiviteter.

Många företag och organisationer väljer att anordna en kick off i början av året och kombinerar den ofta med teambuilding aktiviteter. Syftet med dessa är att skapa samhörighet, men även att informera om verksamhetens mål och visioner inför det kommande året. 

Vi på Sailing Events erbjuder er möjligheten att segla i underbart vacker skärgård där ni kan lära känna varandra och ha det roligt tillsammans samtidigt som ni tränar på att samarbeta. Ett företag där alla känner varandra och har en tydlig bild av varandras arbetsroller ökar chanserna till framgång. Om ni vill ha innovativ teambuilding aktivitet för era anställda och samarbetspartners så är detta det självklara valet.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Våra teambuilding aktiviteter

Hos oss kan ni välja mellan olika teambuilding aktiviteter i Stockholms skärgård och vi anpassar oss naturligtvis efter era förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder till exempel:

Våra erfarna skeppare vägleder deltagarna hela tiden, vilket gör att ni inte behöver ha några förkunskaper alls. Det enda er grupp behöver är engagemang och äventyrslust!

Hos Sailing Events kan ni hyra båtar av högsta kvalitet. För spännande, roliga och lärorika upplevelser i en fantastisk miljö.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se