Teambuilding aktivitet Stockholm

Letar ni efter teambuilding aktivitet Stockholm? Sailing Events anordnar evenemang i Stockholms skärgård och erbjuder en mängd olika alternativ för er som vill stärka gemenskapen och ta hand om relationerna med kunder och arbetskamrater med annorlunda teambuilding aktiviteter.

Många företag och organisationer väljer att anordna en kick off i början av året och kombinerar den ofta med teambuilding aktiviteter. Syftet med dessa är att skapa samhörighet, men även att informera om verksamhetens mål och visioner inför det kommande året. 

Vi på Sailing Events erbjuder er möjligheten att segla i underbart vacker skärgård där ni kan lära känna varandra och ha det roligt tillsammans samtidigt som ni tränar på att samarbeta. Ett företag där alla känner varandra och har en tydlig bild av varandras arbetsroller ökar chanserna till framgång. Om ni vill ha innovativ teambuilding aktivitet för era anställda och samarbetspartners så är vi det självklara valet.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Våra teambuilding aktiviteter

Hos oss kan ni välja mellan olika teambuilding aktivitet Stockholm och vi anpassar oss naturligtvis efter era förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder till exempel:

Våra erfarna skeppare vägleder deltagarna hela tiden vilket gör att ni inte måste ha några förkunskaper. Det enda er grupp behöver är engagemang och äventyrslust!

När ni arbetat färdigt är det viktigt med tid för avkoppling och återhämtning. Hos Sailing Events kan ni hyra båtar av högsta kvalitet och avsluta dagen med en kväll till havs.

Kontakta oss

Har ni frågor och funderingar? Vill ni veta mer om oss, våra aktiviteter och teambuilding aktivitet Stockholm? Kontakta oss gärna så hjälper vi er med ert arrangemang. Om ni är nyfikna på Stockholm i övrigt så tipsar vi gärna om olika sevärdheter och resmål.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Sociala Området

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!

[recaptcha class:captcha]


Sign up for our newsletter!

[recaptcha class:captcha]

Väderprognos

klart.se