Teambuilding aktivitet Stockholm

Letar ni efter teambuilding aktivitet Stockholm? Sailing Events anordnar evenemang i Stockholms skärgård och erbjuder en mängd olika alternativ för er som vill stärka gemenskapen och ta hand om relationerna med kunder och arbetskamrater med annorlunda teambuilding aktiviteter.

Många företag och organisationer väljer att anordna en kick off i början av året och kombinerar den ofta med teambuilding aktiviteter. Syftet med dessa är att skapa samhörighet, men även att informera om verksamhetens mål och visioner inför det kommande året. 

Vi på Sailing Events erbjuder er möjligheten att segla i underbart vacker skärgård där ni kan lära känna varandra och ha det roligt tillsammans samtidigt som ni tränar på att samarbeta. Ett företag där alla känner varandra och har en tydlig bild av varandras arbetsroller ökar chanserna till framgång. Om ni vill ha innovativ teambuilding aktivitet för era anställda och samarbetspartners så är detta det självklara valet.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Våra teambuilding aktiviteter

Hos oss kan ni välja mellan olika teambuilding aktiviteter i Stockholms skärgård och vi anpassar oss naturligtvis efter era förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder till exempel:

Våra erfarna skeppare vägleder deltagarna hela tiden, vilket gör att ni inte behöver ha några förkunskaper alls. Det enda er grupp behöver är engagemang och äventyrslust!

Hos Sailing Events kan ni hyra båtar av högsta kvalitet. För spännande, roliga och lärorika upplevelser i en fantastisk miljö.

Mer renodlad teambuilding och grupputveckling.

Ombord har vi vår högt uppskattade kollega och skeppare Richard Gradin. Som är certifierad handledare för en forskningsbaserad teamträning som heter TeamPro. Genom den finns en uppsjö av möjligheter, för alla grupper i olika faser att utvecklas som team ombord.

Sedan mänsklighetens begynnelse har vi varit nödgade att samarbeta. För att kunna utföra allehanda arbetsuppgifter, lösa problem och skydda oss mot faror, så har vi behövt förlita oss på varandra och vår gemensamma vilja att organisera oss och koordinera våra förehavanden. Familjeliv har genom historien krävt samarbete likväl som arbetet att bygga pyramider, katedraler och affärsrörelser.

En certifierad teamutvecklare kommer som förslag att träna din arbetsgrupp, med att identifiera möjliga utvecklingsområden, formulera mål med dessa och göra uppföljningsbara åtgärder. Allt utifrån ett forskningsbaserat koncept – TeamPro. Som är en strukturerad metod för teamutveckling med basen i forskning om after-action reviews och mål. Team Pro workshop utgår ifrån:

 1. En kartläggning med hjälp av Team Pro Inventory (TPI) som ger en enkel och lättillgänglig nulägesbild av team-medlemmarnas upplevelser av hur väl det egna teamet fungerar. Kartläggningen genomförs digitalt och tar ca 10 min, och mynnar ut i en TPI-rapport.
 2. TPI rapporten används som reflektionsunderlag i Team Pro Workshop för att identifiera möjliga utvecklingsområden, formulera mål med dessa och göra uppföljningsbara åtgärder. Under workshopen används ett effektivt och strukturerat arbetsmaterial för att optimera utvecklingsinsatsen

Läs gärna mer om vår forskningsbaserade TeamPro workshop på: https://www.crewcraft.se/program/team-workshop

Tidsmässigt genomförs en workshop på 3-6 timmar.
Vi genomför TeamPro workshops både på land eller till sjöss.

Kontakta gärna Richard Gradin direkt via länken ovan för ytterligare information.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Sociala Området

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!


   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se