Skepparna

Thomas Forsberg

Thomas har seglat i hela sitt liv och har arbetat som både seglarinstruktör och navigationslärare innan han började arbeta heltid som charterskeppare 2003. Under åren har över hundratusen sjömil tillryggalagts, med seglingar i bl.a. Medelhavet, Östersjön, Nordsjön, Karibiska havet och över Atlanten. Thomas är grundare till Sailing Events och seglar i Västindien med gäster under vinterhalvåret och i Östersjön under svenskt sommarhalvår. Thomas är en mycket erfaren och lyhörd skeppare med stort lugn ombord.

Helena är vår rutinerade projektledare och som håller i alla trådar. Uppväxt bland Bohusläns klippor med salt och tång, har vi här en riktig seglartjej med ordning på alla projekt och båtar. Helena har arbetat och seglat i Västindien under flera säsonger som komplement till sitt ordinarie arbete. Tillfartsseglingar och transporter från Oslo, S:t Petersburg och Visby tillhör också vardagen för den här tjejen som alltid är på gott humör och som alltid får våra gäster och kunder att trivas.

Richard har arbetat som skeppare åt Sailing Events i mer än 10 år. Hans erfarenhet och kunskap är högt uppskattad bland kollegor och kunder. Men hans kanske främsta egenskaper är sitt ständigt positiva sätt, engagemanget i allt han företar sig och närheten till skratt som smittar oss alla. Vid sidan av seglingen arbetar Richard som team- och ledarkonsult i det egna bolag CrewCraft AB. Även uppdragen att transportsegla olika båtar runt om i världen har blivit en del av hans vardag.

Segla Stockholm

Peter är en uppskattad skeppare och coach på våra båtar. Med en stor portion humor och värme får han alla att trivas ombord. Han har leveransseglat flera katamaraner från Frankrike och England och har seglat det mesta i Stockholms skärgård. Sedan 2010 har Peter seglat för Sailing Events, parallellt med att också spela cello i Berwaldhallen eller på floden Rhen. Parallellt driver han också den egna verksamheten Svensk krympplastning AB, där närmare 300 båtar vintertäcks varje höst. Peter är en kunnig, glad och omtänksam person som alltid får våra gäster att trivas på bästa sätt.

Närmare 20 duktiga skeppare och värdar engageras årligen i vår verksamhet. Vi är både stolta och glada över att tillsammans få samarbeta med så många härliga medarbetare.

”Duktiga pedagoger och seglarinstruktörer som förmår våra gäster att njuta, engageras och utvecklas under sin vistelse ombord”.

Sailing Events Stockholm AB har samtliga sina båtar, skeppare och gäster försäkrade. Vidare finns ställd resegaranti för våra kunder hos Svenska Kammarkollegiet och våra skeppare är alla behöriga för kommersiell trafik med gällande läkarintyg och motsvarande fartygsbefäl klass VIII som lägst.

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se