Skepparna

Thomas Forsberg

Thomas har seglat i hela sitt liv och har arbetat som både seglarinstruktör och navigationslärare innan han började arbeta heltid som charterskeppare 2003. Under åren har över hundratusen sjömil tillryggalagts, med seglingar i bl.a. Medelhavet, Östersjön, Nordsjön, Karibiska havet och över Atlanten. Thomas är grundare till Sailing Events och seglar i Västindien med gäster under vinterhalvåret och i Östersjön under svenskt sommarhalvår. Thomas är en mycket erfaren och lyhörd skeppare med stort lugn ombord.

Helena är vår rutinerade projektledare och som håller i alla trådar. Uppväxt bland Bohusläns klippor med salt och tång, har vi här en riktig seglartjej med ordning på alla projekt och båtar. Helena har arbetat och seglat i Västindien under flera säsonger som komplement till sitt ordinarie arbete. Tillfartsseglingar och transporter från Oslo, S:t Petersburg och Visby tillhör också vardagen för den här tjejen som alltid är på gott humör och som alltid får våra gäster och kunder att trivas.

Närmare 20 duktiga skeppare och värdar engageras årligen i vår verksamhet. Vi är både stolta och glada över att tillsammans få samarbeta med så många härliga medarbetare.

”Duktiga pedagoger och seglarinstruktörer som förmår våra gäster att njuta, engageras och utvecklas under sin vistelse ombord”.

Sailing Events Stockholm AB har samtliga sina båtar, skeppare och gäster försäkrade. Vidare finns ställd resegaranti för våra kunder hos Svenska Kammarkollegiet och våra skeppare är alla behöriga för kommersiell trafik med gällande läkarintyg och motsvarande fartygsbefäl klass VIII som lägst.

Sociala Området

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!

[recaptcha class:captcha]


Sign up for our newsletter!

[recaptcha class:captcha]

Väderprognos

klart.se