Seglingsnyheter från Sailing Events

Här presenteras löpande nyheter från Sailing Events och olika samarbetspartners i Stockholms skärgård.

Härliga filmer från segling i Stockholms skärgård.

Sommarfilm från Bullerön i Stockholms skärgård och tidig morgon ute i Stora Nassas skärgård en tidig septembermorgon. Magiskt! :)

Grupp- & konferensevenemang i Stockholms skärgård.

Mängder av program och uppslag till fantastiska aktiviteter i Stockholms skärgård. Ombord på fantastiska segelbåtar med god mat, dryck, naturliga gruppaktiviteter och en enastående miljö. Kontakta oss idag, så berättar vi mer. Varmt välkomna ombord!

Sommaren är här! :)

Stockholms skärgård väntar på dig. Glittrande fjärdar, stillsamma vikar och sund och en härlig upplevelse under vita segel väntar på dig. Tillsammans med god mat och dryck och är du i gott sällskap bland kollegor och vänner. I en fantastisk och enastående miljö. Precis utanför Stockholm, bland 22.000 öar, kobbar och skär. Det är dags […]

Segla i skärgården enskilt.

Ledningsgruppsmöte till sjöss.Upp till 10 deltagare ombord på "egen båt" med all önskvärd konferensutrustning och ansvarig skeppare från oss, som svarar för måltider och service ombord. Gruppen samarbetar och seglar tillsammans under dagen med hjälp av vår coach. Enskild grupp - utomhus - fantastiska miljöer - god mat - teambuilding - aktivitet.Sätt ny kurs med [...]

Segling i Stockholms skärgård.

Nu är det bara en månad kvar till sjösättning. Äntligen! :)

Segla i Stockholms skärgård.

Konferens, kickoff, teambuilding och företagsevent, ombord på topputrustade 50-fots segelbåtar med mängder av roliga aktiviteter i Stockholms fantastiska skärgård.http://www.sailingevents.se

Segling i Stockholms skärgård.

Lunchstopp på Rågskär för våra gäster. Här väntar tilltugg, bubbel och nyrökt fisk. Gästerna i mål efter dagens race. Nu väntar vedeldad bastu, aftersail och prisutdelning. Efter en bättre middag med många skratt väntas nu en god natts sömn ombord på båtarna.

Varmt tack för i år.

Nu står våra båtar på land i väntan på nästa säsong och vi vill rikta ett stort- och varmt tack till alla underbara gäster som vi har haft förmånen att få uppleva Stockholms fantastiska skärgård tillsammans med under året. God jul och gott nytt år.

Årets upplevelseföretag 2017

På företagargalan den 16 nov. på Säby Säteri fick Sailing Events mottaga utmärkelsen och priset för 2017 som ”årets upplevelseföretag”…

Segling i Stockholms skärgård.

Vi tillönskar alla våra kunder en härlig midsommar med mycket sol, vind och härlig segling :)

Taxibåt Stockholm

Du vet väl att vi har en taxibåt också som tar dig dit du vill i Stockholms skärgård. Kontakta oss för ytterligare information och fast pris.

Hyr segelbåt i Stockholm

Mängder av fina segelbåtar finns att hyra. Kontakta oss för komplett offert.

Segla i Stockholms skärgård.

Under juli månad har vi en hel del erbjudanden för dig som önskar segla i Stockholms skärgård i sommar. Det finns också en hel rad utbildningar att välja mellan. Från praktiska kurser ombord till teoretiska navigationskurser iland. Kontakta oss gärna för en komplett kursplan över samtliga program. Varmt välkomna!

Segling i Stockholms skärgård.

Upplev vår fantastiska skärgård ombord på en topputrustad segelbåt med alla bekvämligheter. Ring oss för mer information på tel 08 – 571 471 00. Välkommen!

Seglingsevenemang i Stockholms skärgård.

Dags att boka vårens konferens, kickoff eller teambuildingaktivitet. Ombord på topputrustade segelbåtar för 2 – 200 deltagare. Varmt välkomna ombord!

Dags att boka årets kickoff eller konferens i Stockholms skärgård?

Dags att boka årets kickoff eller konferens i Stockholms skärgård? Seglingsevenemang för mindre ledningsgrupper och konferensarrangemang för upp till 200 deltagare. Vi mailar dig ett komplett idéupplägg och programförslag inom 24 timmar. Varmt välkomna!

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se