Konferens Stockholms skärgård

En konferens i Stockholms skärgård är det perfekta valet för dig som letar efter ett annorlunda sätt för anställda, affärspartners och kunder att mötas. Sailing Events har mer än 20 års erfarenhet av att arrangera evenemang för företag till sjöss och hjälper er gärna att anordna konferenser som inspirerar och ger härliga minnen.

Aktivera konferensdeltagarna och låt dem få utlopp för sina idéer! En bra arbetsmiljö ökar kreativiteten och vad är väl bättre än att vistas Stockholms skärgårds storslagna natur samtidigt som man arbetar? Här kan ni kombinera intensiva diskussioner med välgörande avkoppling och roliga aktiviteter.

Vi erbjuder unika konferensmöjligheter

Att i en så vacker och inspirerande miljö som Stockholms skärgård, är möjligheterna oändliga.  Här kan ni arbeta och ha kreativa diskussioner utanför er dagliga verksamhet. Njuta av utsikten över kobbar och skär, äta god mat tillsammans med kollegorna och delta i aktiviteter som stärker er gemenskap på bästa sätt. Ombord på fantastiska segelbåtar. Oavsett om det är en stor eller liten konferens. Finns det någon bättre plats för minnesvärda upplevelser tillsammans? Ett helt hav av valmöjligheter väntar er. Välkomna ombord.

Konferens Stockholms skärgård

Komplettera konferens Stockholms skärgård med spännande aktiviteter

En konferens behöver inte vara tråkig! Hos oss kan ni välja mellan att ha er konferens i hamnen eller ute till sjöss. Vi erbjuder även en mängd olika aktiviteter som ger er roliga och lärorika upplevelser. Ett härligt sätt att umgås och stärka er gemenskap! Ni har naturligtvis tillgång till allt ni kan tänkas behöva för att er konferens ska bli så lyckad som möjligt.

Segla med skeppare

Om ni vill uppleva Stockholms skärgård på riktigt så rekommenderar vi att ni unnar er att segla med skeppare hos oss. Våra skeppare är välutbildade och har lång erfarenhet av segling samt skärgårdsliv. De hjälper er att utvecklas och visar gärna alla guldkorn i skärgården. Sailing Events båtar är moderna och har all utrustning som behövs ombord.

Kontakta oss

Vill ni ha mer information om oss, våra aktiviteter och konferenser i Stockholms skärgård? Varmt välkomna att kontakta oss Vi ser fram emot det.

Konferens Stockholms skärgård

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se