Hyr segelbåt i Stockholm

Utöver alla guidade turer som vi erbjuder här på Sailing Events, har du som kund även möjligheten att hyra en segelbåt i Stockholm av oss. Kanske har ni tidigare erfarenheter inom segling och önskar en dag på havet utan skeppare och guide? Eller kanske vill ni vara ute till havs längre än en dag? Vi har samarbeten med företag runt om hela Stockholm Skärgård, och hjälper gärna till om ni har frågor kring bland annat krogar, hotell, båttaxi och gästhamnar.

hyr segelbåt i Stockholm

Vill du hyra båt i Stockholm för en dag?

Vi är ett perfekt företag för dig som funderar på att åka ut till havs över dagen, men inte har någon egen båt. Kanske är det dags att fira någonting? Eller kanske vill du överraska familjen med en härlig dag? Då är det ett perfekt tillfälle att hyra segelbåt i Stockholm.

Oavsett hur många som du har tänkt ta med dig på seglingen, har vi båten för dig. Vårt utbud av segelbåtar är stort och mycket kvalitativt. Vi har olika modeller och storlekar, och är därför säkra på att vi tillsammans kan komma fram till vad det är du önskar och behöver inför seglingen.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Båtuthyrning

Du är varmt välkommen till oss när du vill hyra en segelbåt i Stockholm. En dag ute på Stockholms Skärgård blir alltid en fantastisk dag. Kontakta gärna oss och berätta hur många ni är och när ni skulle vilja hyra segelbåten.

Vi erbjuder även båtcharter och är alltså ett bra alternativ både för dig som vill segla i Stockholm, men också för dig som vill segla utomlands. Vi ser till att komma med ett förslag som är anpassat efter dig och dina önskemål. Vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt, och känna dig trygg med oss och den båt som du hyr av oss

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se