Kickoff med segling i Stockholm

En Kickoff med segling i Stockholm är perfekt för er som företag som vill skapa unika minnen tillsammans. Sailing Events har under snart 20 år hjälpt företag med evenemang i vår fantastiska skärgård. Vi vet vad som krävs för att företaget och alla dess anställda ska få en riktigt bra dag tillsammans, och hjälper mer än gärna till. Med olika samarbetsövningar, mycket skratt och god mat i kombination med segling och en fantastisk miljö kan dagen inte bli annat än bra.

Teambuilding aktivitet Stockholm

Segling för företag

Oavsett om ert företag är stort eller litet, så har vi ett upplägg för er. Vi har yachter för både mindre och större sällskap, och anpassar oss helt efter er som kunder. Vi har arrangerat över 700 seglingsevenemang som alla varit lyckade och har ett stort utbud av både båtar och olika samarbetspartners runt om i Stockholms skärgård. Vi är det perfekta valet för dig som är ute efter en härlig och annorlunda Kickoff med segling i Stockholm

Kickoff segling i Stockholm

En annorlunda kickoff i Stockholm

Är det dags för ett nytt projekt eller ny säsong på företaget? Kanske har ni nått era mål och vill fira på ett annorlunda och roligt sätt. En Kick off med oss på Samling Events är någonting som ingen anställd kommer att glömma.

Att umgås utanför arbetet och få uppleva fantastisk miljö och en underbar dag tillsammans stärker inställningen och sammanhållningen hos er på företaget. En Kickoff går att kombinera med teambuilding, då ni tillsammans kan göra olika övningar för att öka samarbetet mellan er som kollegor. Denna dag kan tillbringa er många fin samtal, mycket skratt och en förstärkt sammanhållning.

Hör av dig om du har några funderingar eller frågor som du vill ha svar på. Vi återkommer till dig så snart vi kan! Välkomna till Sailing Events!

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se