Segla i Stockholms skärgård

Är du sugen på att testa på att segla i Stockholms skärgård? Med hjälp av oss på Sailing Events behöver du inte ha en egen båt för att det ska bli möjligt. Hos oss får du möjligheten att ta dig fram på havet i en lyxig yacht och skapa fina minnen ute till havs. Njut av en stressfri och härlig dag, och en upplevelse som du sent kommer att glömma.

segla i Stockholms Skärgård

Segla i Stockholm med vänner och familj

Vi på Sailing Events är ett perfekt alternativ för dig som vill styra upp ett familje-event, kalas eller en dag med kompisarna. Ni får en heldag tillsammans ute till havs, och möjligheten att utveckla fina relationer och skapa nya minnen tillsammans. Ät och drick gott ombord på yachten och se stora delar av Stockholms Skärgård under dagen på båten.

Sailing Events har moderna, väl utrustade segelbåtar som ger er möjligheten att tryggt och säkert prova på segling. Ni kommer att bli väl omhändertagna av våra duktiga och utbildade skeppare och guider. De visar er runt Stockholms skärgård och ser till att ni får ut så mycket som möjligt utav dagen.

Njut av segling i Stockholm

Att segla i Stockholms skärgård blir et minne för livet. Skärgården är som gjord för att seglas runt. Med fantastiska vyer och härligt sällskap har du de bästa förutsättningarna för en helt underbar dag. Med oss till hands kan du själva komma med synpunkter om vart ni vill segla, och vart ni vill stanna för lunchpaus bland annat.  Skepparen och guiden vill att ni ska få en perfekt dag ombord, och anpassar sig gärna i den grad det går, för att ni ska känna er nöjda med dagen.

Vill du segla i Stockholms skärgård eller kanske har några frågor kring oss som företag? Hör gärna av dig. Vi svarar alltid så snart vi kan!

segla i Stockholm

Sociala Området  Registrera dig till vårt nyhetsbrev!   Sign up for our newsletter!

   Väderprognos

   klart.se